top of page

Ontwerp een prachtige blog


De blog is speciaal ontworpen om je blogpost eruit te laten springen en zo de aandacht te trekken van je lezers. Bekijk alle ontwerp mogelijkheden voor de perfecte blog.


Kies uit verschillende ontwerpen

Je blog heeft vele prachtige ontwerpen om uit te kiezen. Klik op ontwerpen om het ontwerp te kiezen die het beste bij jou past. Je kunt opties zoals: Auteur, vind-ik-leuk teller en meer, op je blog weergeven of verbergen. Om dit aan te passen ga naar Instellingen. Ieder ontwerp komt met de nieuwste features. Lezers kunnen gemakkelijk je blogposts delen op social media, zoals Facebook en Twitter en zien hoeveel mensen de blogpost leuk vinden, hebben gereageerd en meer.

Voeg verschillende media toe aan je blogpost. Wanneer je een blogpost creëert, kun je:

  • Afbeeldingen of GIFs uploaden

  • Muziek en video’s embedden

  • Creëer een galerij met verschillende media etc.

Optimaliseer je media door het op breedbeeld of standaard formaat te zetten. Zo kun je alle media mooi en overzichtelijk weergeven.Hashtag je blogposts

Ben je gek op #hashtaggen? Goed nieuws!Gebruik de tags (#vakantie #droom #zomer) om meer mensen te bereiken. Waarom hashtaggen? Bezoekers kunnen je hashtags gebruiken om de inhoud op je blog te doorzoeken en informatie te vinden die voor hen van belang is. Dus begin vandaag nog met #hashtaggen!
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page